Persoana anului 2011 a fost "protestatarul", iar in urma cu doi ani, revista Time i-a acordat titlul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost desemnat miercuri "persoana anului 2012" de revista americana Time, dupa ce a mai fost o data in 2008, relateaza MEDIAFAX.

Presedintele Obama, reales in noiembrie pentru un al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, personifica inca o data un simbol si o forta motrice in spatele profundelor transformari care perturba Statele Unite, apreciaza prestigioasa revista.

"In 2012, el a creat o noua majoritate, a transformat slabiciunile in oportunitati si incearca, in pofida impedimentelor, sa uneasca tara", continua revista Time, prezentand pe prima pagina o fotografie din profil a sefului statului, pe care scrie simplu: "Presedintele Barack Obama".

Barack Obama a mai fost desemnat "persoana anului" in 2008, cu ocazia primului sau mandat de presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.