Mama autorului atacului armat din statul american Connecticut probabil a jucat un rol important in accentuarea problemelor psihice ale acestuia, femeia, ucisa de propriul fiu, avand o atitudine de "supravietuitor" paranoic care credea ca lumea va ajunge la colaps total.

Potrivit apropiatilor, femeia depusese eforturi intense pentru a-l pastra acasa pe fiul ei in varsta de 20 de ani; in casa familiei din statul Connecticut, femeia facuse provizii de alimente, apa si arme.

Adam Lanza, in varsta de 20 de ani, a impuscat-o acasa pe mama sa, Nancy, dupa care a mers la scoala elementara, unde a impuscat mortal 26 de persoane, inclusiv 20 de copii.

Nancy Lanza, in varsta de 52 de ani, se pregatea pentru colapsul civilizatiei umane si devenise obsedata de arme, invatandu-i pe cei doi fii ai sai sa le foloseasca, scrie MEDIAFAX.

Cumnata femeii afirma ca aceasta avea un stil de viata autosuficient, in izolare totala fata de alti oameni, si vorbea permanent de colapsul economic.

"Mi-a spus ca ii placeau foarte mult armele de foc", afirma gradinarul familiei, Dan Holmes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.