Premierul rus Dmitri Medvedev a vorbit despre Mos Gerila, Apocalipsa, extraterestri, intarzierile notorii ale presedintelui Vladimir Putin si cativa "ticalosi" din politie, in pauza unui interviu acordat vineri, in care a dezvaluit natiunii ruse putin mai mult decat intentionase, informeaza Reuters.

Potrivit Reuters, Dmitri Medvedev "a lasat garda jos" in timpul acestui interviu, acordat jurnalistilor de la cinci posturi de televiziune din Rusia, intr-o pauza a interviului, fara sa isi dea seama ca microfoanele si camerele de filmat functionau in continuare.

"Eu cred in Mos Gerila. Dar nu prea mult. In orice caz, nu sunt unul dintre acei oameni care pot sa le spuna copiilor lor ca Mos Gerila nu exista", a declarat premierul rus, raspunzand, jovial, unei intrebari adresate de unul dintre jurnalisti, care a dorit sa cunoasca parerea lui Medvedev despre Mos Gerila, echivalentul rusesc al lui Mos Craciun.

Ulterior, potrivit MEDIAFAX, Dmitri Medvedev a facut cateva aluzii deloc magulitoare la adresa intarzierilor presedintelui Putin - un fapt de notorietate in Rusia - la intalnirile pe care acesta le are programate.

"Cineva trebuie sa fie punctual, in timp ce altcineva incalca toate limitele, intarziind de fiecare data", a declarat Medvedev, cu un zambet prefacut, intr-o zi in care mentorul sau, Vladimir Putin, a intarziat mai bine de o ora la un eveniment organizat in sudul Rusiei.

Atunci cand unul dintre cei cinci jurnalisti care l-au intervievat s-a plans in legatura cu faptul ca anchetatorii federali vor avea de acum posibilitatea de a perchezitiona locuinta unui martor, in cadrul unei anchete de politie, la primele ore ale diminetii, Medvedev i-a transmis acelui jurnalist sa nu isi faca griji prea mari din aceasta cauza.

Microfonul sau era inca functional in momentul in care Medvedev a spus: "Sunt doar niste ticalosi, care vin sa iti perchezitioneze casa la ora 08.00. Asa sunt ei obisnuiti sa procedeze. Cunosc multe persoane care lucreaza in politie. Ei cred ca daca intra in casa ta la ora sapte dimineata vor descoperi tot binele din lume".

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

Un alt jurnalist a intrebat daca presedintele Rusiei primeste dosare secrete despre extraterestri atunci cand ii este inmanata celebra servieta care contine codurile pentru activarea arsenalului nuclear al Rusiei.

"Alaturi de servieta cu codurile nucleare, presedintele tarii primeste si un dosar «strict secret». Acest dosar contine in intregime informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra", a raspuns, glumind, premierul Medvedev.

"Pe langa asta, ti se preda un raport intocmit de un serviciu secret care este absolut secret si care ii controleaza pe extraterestrii de pe teritoriul tarii noastre. Puteti sa gasiti mai multe informatii detaliate despre acest subiect in binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau sa va spun cati dintre ei se afla printre noi, pentru ca s-ar crea panica", a adaugat, continuand sa glumeasca, premierul rus.

Citeste si:
Planul de pace în 10 puncte a lui Zelenski. Putin: „Ucraina poate...
Planul de pace în 10 puncte...

In cadrul aceluiasi interviu, Medvedev a raspuns si unor intrebari mai putin obisnuite. Intrebat daca acorda credit teoriilor referitoare la o prefetie maya despre sfarsitul lumii pe 21 decembrie, Medvedev a spus ca nu crede in astfel de lucruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.