O audiere va avea loc pe 10 decembrie la Tribunalul din Bronx, New York, in vederea finalizarii unei intelegeri amiabile intre Dominique Strauss-Kahn si camerista Nafissatou Diallo.

"Daca va fi o intelegere, se va anunta in acea zi", a precizat judecatorul Douglas McKeon. Audierea este prevazuta pentru ora locala 14.00 (21.00, ora Romaniei).

Nafissatou Diallo, in varsta de 33 de ani, va trebui sa fie prezenta, a mai precizat judecatorul, adaugand ca nu crede ca Strauss-Kahn, in varsta de 63 de ani, va veni, scrie MEDIAFAX.

"Nu exista motiv ca sa vina", a adaugat el.

Diallo a depus plangere in civil impotriva fostului director al FMI pe 8 august 2011. Ea l-a acuzat ca a agresat-o sexual pe 14 mai 2011, in camera hotelului Sofitel unde a fost cazat.

DSK a recunoscut ca a existat o relatie sexuala "nepotrivita", dar a negat orice violenta sau constrangere. Daca se va ajunge la o intelegere, se va pune capat unei saga judiciare americane care dureaza de 18 luni si l-a costat pe DSK postul de director al FMI, precum si posibilitatea de a candida la presedintia Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.