Ninsorile abundente s-au abatut din nou asupra Moscovei, provocand blocaje uriase in capitala rusa, ale carei legaturi cu Sankt Petersburg au fost deja intrerupte din cauza intemperiilor din ultimele zile.

Blocajele se intindeau pe o distanta de zeci de kilometri marti dimineata la Moscova si la periferia sa, in timp ce ninsorile continua de luni seara.

Autoritatile de la Moscova au indemnat soferii sa renunte la masini si sa se deplaseze cu metroul pentru a nu agrava situatia, potrivit agentiei Itar-Tass.

Saptamana trecuta a fost marcata deja de blocaje uriase la Moscova, din cauza ninsorilor abundente in urma carora s-a depus un strat de zapada de 40 de centimetri in doua zile, un nivel inregistat de obicei la mijlocul lunii ianuarie, scrie MEDIAFAX.

La sfarsitul saptamanii trecute, mai mult de 4.000 de vehicule s-au aflat intr-un blocaj de aproximativ 200 de kilometri care s-a format de autostrada Moscova-Sankt Petersburg, generand numeroase critici la adresa autoritatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.