Mai multi artisti francezi au semnat o petitie prin care cer legalizarea casatoriilor intre cuplurile de acelasi sex, precum si legalizarea adoptiilor pentru aceste cupluri.

„Noi nu vorbim aici de politica, noi nu vorbim aici de religie, noi vorbim de egalitate. Facem parte dintr-o generatie care considera casatoriile intre aceleasi persoane normale”, se arata in petitia semnata de artisti printre care se numara Mika, Patricia Kaas si Julien Clerc.

„Astazi noi nu mai suportam sa vedem in Franta, persoane gay injurate, nu suportam sa ne vedem familia, prietenii sau fanii injurati”. Apelul a fost lansat de managerul cantaretului Emmanuel Moire, recent castigator al show-ului „Danse avec les stars”, scrie adevarul.ro.

Preseditnele francez Francois Hollande a promis legalizarea casatoriilor intre cuplurile de homosexuali in timpul campaniei electorale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.