Singaporezii au cel mai scazut nivel emotional din lume, aproximativ 36% dintre subiectii intervievati in cadrul unui studiu declarand ca in fiecare zi au ocazia sa simta puternice emotii pozitive sau negative.

Acesta este cel mai mic procentaj din lume in aceasta privinta.

Filipinezii, pe de alta parte, sunt cei mai emotionali, cu un procent de sase din 10 persoane afirmand ca trec zilnic prin stari emotive puternice, scrie rtv.net.

Top 10, cele mai emotive state din lume
Filipine - 60%
El Salvador - 57%
Bahrain - 56%
Oman - 55%
Colombia - 55%
Chile - 54%
Costa Rica - 54%
Canada - 54%
Guatemala - 54%
Bolivia - 54%

Top 10, statele cu cele mai putine emotii declarate
Singapore - 36%
Georgia - 37%
Lituania - 38%
Madagascar - 38%
Rusia - 38%
Ucraina - 38%
Bielorusia - 38%
Kazahstan - 38%
Nepal - 38%
Kirghastan -38%

Institutul Gallup masoara zilnic emotiile traite de diferite populatii din peste 150 de tari si zone.

Pentru a masura prezenta sau absenta emotiilor, Gallup a masurat procentajul de locuitori din fiecare tara care au afirmat ca au trecut prin emotii negative (furia, stresul, tristetea, durerea fizica si ingrijorarea) sau pozitive (.tarea de relaxare, sentimentul de respect, bucuria, buna-dispozitie).

Emotiile negative sunt cel mai raspandite in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, clasamentul avand pe primele pozitii Irakul, Bahreinul si teritoriile palestiniene. In schimb, America Latina conduce clasamentul mondial in ceea ce priveste emotiile pozitive, Panama, Paraguay si Venezuela fiind pe primele locuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.