Premierul Ucrainei, Mykola Azarov, indeamna partidele de opozitie sa formeze o coalitie cu formatiunea de guvernamant pentru rezolvarea problemelor economice ale tarii.

"Daca credeti cu adevarat in viitorul tarii si nu o faceti doar pentru a ajunge la putere, trebuie sa discutam la aceeasi masa", a declarat Azarov, adresandu-se opozitiei.

"Toate optiunile pentru formarea unei coalitii sunt deschise", a continuat Azarov, precizand ca politicieni ai opozitiei pot obtine posturi in Guvern, scrie MEDIAFAX.

Printre posibilii parteneri, el a mentionat "unii" reprezentanti ai aliantei de opozitie Batkivcitcina (Patria), apropiata de fostul premier Iulia Timosenko.

Partidul Regiunilor va avea 187 de mandate in noul Parlament (din totalul de 450), fiind urmat de Batkivcitcina (102 mandate), Udar (40 de locuri) si de formatiunea nationalista Svoboda (37 de locuri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.