Un neozeelandez septuagenar a recunoscut marti ca a vrut sa arunce cu excremente de animale in printul Charles si in sotia acestuia, Camilla, aflati in vizita in Noua Zeelanda.

Sam Bracanov, in varsta de 74 de ani, descris de politie ca un "antiregalist cunoscut", a fost arestat luni, cu putin timp inainte ca Charles si Camilla sa mearga sa mearga sa se intalneasca cu multimea pe faleza, la Auckland.

In fata unui tribunal din districtul Auckland, septuagenarul a pledat marti nevinovat pentru pregatirea unui atac. El a fost eliberat pe cautiune si trebuie sa stea la o distanta de cel putin 500 de metri de cuplul regal.

Dar in fata tribunalului, Sam Bracanov a declarat ca a cumparat excremente de cal, pe care le-a amestecat cu apa, avand ca obiectiv sa arunce amestecul in Charles, scrie MEDIAFAX.

"As fi facut-o!", a declarat el. Barbatul a vrut astfel sa protesteze fata de pozitia privilegiata de mostenitor al tronului.

"El nu este in aceasta pozitie din cauza creierului, ci din cauza corpului. Ceea ce produce corpul cade in toaleta, l-as fi atins, prin urmare, cu acel ceva care merge la toaleta", a adaugat el.

In timpul unei precedente a printului Charles in Noua Zeelanda, in 1994, Bracanov a incercat sa il stropeasca cu deodorant, pentru a elimina "mirosul greu al regalitatii", potrivit presei locale.

In 1988, el a aruncat cu o galeata de excremente intr-o masina care il transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos. El a fost declarat vinovat de tulburarea ordinii publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.