Cei doi romani care ar fi fost lipsiti de libertate in statul Kerala, din sudul Indiei, se afla in momentul de fata in libertate, informeaza MAE

"In urma demersurilor intreprinse de Ministerul Afacerilor Externe, cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii, al Politiei Romane si al consulului onorific al Romaniei din Chennai (India), cei doi cetateni romani care ar fi fost lipsiti de libertate in statul Kerala, din sudul Indiei, se afla in momentul de fata in libertate.

Acestia vor parasi teritoriul Indiei in dimineata zilei de maine, 3 noiembrie2012, si vor beneficia pe tot parcursul calatoriei de intoarcere in Romania de protectie consulara din partea misiunilor diplomatice si oficiilor consulare romane", se arata intr-un comunicat MAE citat de MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca a informat si mentine contactul permanent cu familiile celor doi cetateni romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.