MAE ii atentioneaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in urmatoarea perioada in SUA cu privire la faptul ca in 12 state a fost decretata stare de urgenta din cauza uraganului Sandy.

Statele vizate sunt: Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachussets, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island si Virginia.

Aeroporturile din nord-estul Statelor Unite au anuntat ca vor anula numeroase curse si majoritatea zboruruilor vor avea intarzieri majore, potrivit unui comunicat de presa.

Autoritatile SUA au luat numeroase masuri de siguranta si pregatesc populatia pentru posibilele intreruperi de curent electric si inundatii.

In District of Columbia, unde se asteapta ca uraganul sa produca inundatii si rafale puternice de vant, oficialii locali au luat masuri de pregatire a populatiei, distribuind saci de nisip. De asemenea, au fost instalate generatoare in anumite intersectii unde semafoarele ar putea fi afectate.

In caz de necesitate cetatenii romani se pot adresa misiunilor diplomatice si oficiilor consulare de pe teritoriul SUA si Canada.

Datele de contact ale acestora se regasesc pe site, in sectiunea “Misiuni diplomatice”, http://www.mae.ro/romanian-missions#868.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.