Presedintele Barack Obama a avut o prestatie mai buna decat Mitt Romney in cea de a doua dezbatere televizata.

Potrivit sondajului, 46% dintre repondenti au declarat ca Obama a castigat dezbaterea, in timp ce 39% au apreciat ca Romney este invingatorul. Sondajul are o marja de eroare de plus sau minus 4,5%.

In cursul dezbaterii, Obama si-a aparat cu fermitate bilantul si l-a criticat pe Romney pentru schimbarea pozitiilor adoptate, in cursul celor 90 de minute ale dezbaterii, argumentand ca politicile rivalului sau republican i-ar favoriza pe cei bogati, in cazul in care acesta va fi ales presedinte.

Romney a criticat in mod repetat bilantul lui Obama, subliniind ca milioane de someri si o relansarea economica slaba au aratat ca politicile presedintelui au esuat, scrie MEDIAFAX.

Obama a dat dovada de mai multa insufletire si angajament decat in timpul primei dezbateri, cand a avut o prestatie considerata mediocra, in urma cu doua saptamani.

A treia si ultima dezbatere prezidentiala televizata, care se va concentra asupra politicii externe, se va desfasura la 22 octombrie in Florida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.