Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri ca prima sa dezbatere televizata cu republicanul Mitt Romney, de la 3 octombrie, a fost un esec pentru el.
"A fost o seara buna pentru guvernatorul Romney. Nu a fost seara mea. Nu este prima data" cand asa ceva se intampla, a declarat Obama pentru postul de televiziunea ABC despre aceasta dezbatere organizata in Denver (Colorado, vest) in urma careia Romney a recuperat diferenta din sondaje.

"Ceea ce este important, este ca fundamentele acestei curse nu s-au schimbat", a asigurat presedintele democrat in exercitiu a carui tabara l-a acuzat pe adversarul sau ca a incercat sa-si ascunda in fata americanilor pozitiile sale anterioare in special cu privire la subiecte sociale precum avortul, scrie MEDIAFAX.

"Guvernatorul Romney a mers foarte departe pentru a incerca sa disimuleze pozitiile sale adevarate", a asigurat Obama pentru postul ABC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.