Un cutremur a fost resimtit la Montreal, Canada, la ora locala 0.19 (7.19, ora Romaniei), site-ul Ministerului Resurselor Naturale afisand automat un "eveniment seismic" cu magnitudea 4,5 produs in regiunea Longueuil din apropiere.

Cutremurul, care a durat mai multe secunde, a fost resimtit la Montreal intr-un cartier situat in apropiere de centru, potrivit unui jurnalist AFP.

Epicentrul miscarii telurice, resimtita pe o raza de circa 50 de kilometri in jurul orasului Montreal, a fost la Longueuil, un oras din apropiere, potrivit site-ului Ministerului Resurselor Naturale, scrie MEDIAFAX.

Politia din Longueil nu a primit informatii referitoare la pagube produse in urma seismului.

In schimb, politia din Montreal a primit numeroase apeluri de la persoane ingrijorate din cauza miscarii telurice produse.

Ultimul cutremur de magnitudine comparabila resimtit la Montreal a avut loc la 23 iunie 2010, afectand vestul regiunii Quebec, estul regiunii Ontario si nord-estul Statelor Unite, insa seismul nu s-a soldat cu pagube sau cu raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.