Adunarea nationala libiana a respins formula unui nou guvern propus de premierul ales Mustafa Abu Chagur care a fost demis din functie, conform presedintiei Adunarii.

O suta douazeci si cinci de membri ai Adunarii au refuzat sa acorde votul de incredere "guvernului de criza" propus, fata de 44 de voturi pentru si 17 abtineri, conform imaginilor transmise in direct de televiziunea libiana. Conform reglementarilor interne ale Adunarii, aceasta trebuie sa aleaga un nou sef al guvernului, scrie MEDIAFAX.

Duminica seara, membrii Congresului general national (CGN) discutau procedurile pentru a numi sau alege un nou sef al guvernului.

In asteptare, acestia si-au anuntat intentia de a reinnoi increderea in guvernul de tranzitie aflat in exercitiu al lui Abdelrahim al-Kib, inainte de alegerea unui nou premier.

Conform reglementarilor interne ale CGN, Abu Chagur a facut duminica ultima sa propunere dupa de o prima componenta a fost propusa joi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.