Guvernul ungar a propus interzicerea jocurilor mecanice in cafenele si carciumi, pentrua reduce sumele cheltuite in acest scop de catre clienti.

Legile propuse de cabinetul premierului fac referire la interzicerea jocurilor de noroc in afara cazinourilor pentru ca autoritatile sunt de parere ca ungurii, mai ales cei saraci, cheltuiesc rpea mult din venituri proprii pe acest gen de distractie.

Aceasta masura va reduce cu 30 de miliarde de forinti (135 mil. dolari) pe an veniturile la bugetul de stat insa acesti bani vor putea fi recuperati prin taxarea jocurilor online.

Legea urmeaza sa fie aprobata de Parlament, marti, si va intra in vigoare in cateva saptamani, ceea ce inseamna ca jocurile deja instalate vor fi dezafectate si de acum incolo nu va mai fi permisa instalarea lor in localuri publice, cu exceptia cazinourilor, scrie evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.