Dezvaluirea fiselor fiscale ale lui Mitt Romney este un subiect fierbinte in campania pentru scaunul de presedinte din SUA.

Atat de fierbinte, incat acum si magnatul Larry Flint doreste sa se implice.

In varsta de 69 de ani, Flynt a cumparat anunturi de o pagina in Washington Post si USA Today. "Ce ascunde? Poate ca acum vom afla" spune Flynt care asteapta informatiile pentru care e dispus sa plateasca 1 milion de dolari.

Larry Flynt este interesat in special de banii primiti inapoi de la stat dupa plata taxelor si de conturile sale offshore. Romney a acceptat sa publice datele doar pe 2010 si 2011, dar nu si pentru 2012.

Flynt, democrat in acte, nu e la prima recompensa. De la oferta facuta pentru a revoca decizia specialistilor in cazul mortii lui JFK, pana la dovezi ca Rick Perry nu a fost fidel sotiei sale, milionul a tot fost promis, si uneori chiar acordat, de Larry, relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.