Un nou uragan, Leslie, s-a format miercuri in Oceanul Atlantic, dar inca nu ameninta coastele Statelor Unite, a anuntat Centrul american pentru supravegherea uraganelor (NHC), cu sediul la Miami (Florida).

Leslie, cel de-al saselea uragan al sezonului, s-a intensificat fiind insotit de rafale de vant care sufla cu 120 de kilometri pe ora, ceea ce il claseaza in categoria 1, afirma NHC.

La ora 17.45 GMT (20.45 ora Romaniei), acesta se afla la 750 de kilometri sud-est de Bermude si se indrepta catre nord cu 4 kilometri pe ora, traiectoria sa neamenintand niciun teritoriu, scrie MEDIAFAX.

Un alt uragan, Isaac, a atins coastele statului Louisiana (sud) la 28 august, la sapte ani dupa devastatorul ciclon Katrina, provocand precipitatii abundente care au durat mai multe zile, dupa ce s-a soldat cu moartea a 19 persoane in Haiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.