Un clasament calculat pe baza situatiei in care un turist are doar 100 de euro pentru o calatorie in Europa a scos la iveala faptul ca pe primul loc intre cele mai ieftine orase europene se afla capitala Ucrainei, Kiev.

Un turist care are asupra lui 100 de euro nu ar putea trai o zi in capitala Islandei, Reykjavik, in schimb acesti bani i-ar ajunge sa se descurce patru zile in Kiev.

In plus, potrivit rezultatelor studiilor, banii pe care turistii ii cheltuiesc pe o cina la Oslo pot acoperi masa pe o perioada de trei zile in statul indian Goa, care a devenit liderul absolut al clasamentului, cu un scor de aproape 12 zile de sedere pentru 100 de euro, potrivit capital.ro.

Pentru o cina in Bangkok, turistii trebuie sa scoata din buzunar o suma echivalenta cu pretul unui pahar de suc la Roma, iar o plimbare cu gondola venetiana are un pret similar unui abonament de calatorii pe 20 de zile cu mijloacele de transport public din Kiev.

Capitala Islandei, Reykjavik, a fost declarata in acest clasament cel mai scump oras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.