Sute de britanci vor comemora vineri 15 ani de la moartea Printesei Diana.

Pentru ca la Palat nu se va organiza o comemorare oficiala, cei care se ocupa de evenimentul de la Kensinngton Palace au inclus in program mai multe momente care sa le aminteasca celor prezenti de indragita printesa. Organizatorii au mentionat ca va fi si o expozitie cu cateva rochii purtate de Diana.

Cei care au iubit-o sunt asteptati la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra, decorat in totalitate cu poze ale Dianei.

"La aniversarea de anul tercut, au venit multi oameni special pentru a-si aminti de Diana. Au venit din Germania, Franta, de peste tot din Europa si chiar si din America", a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.

"E ceva unic!", crede patronul cafenelei, Abdul Doad. "Diana a facut atatia oameni fericiti, cat inca era in viata, si inca ii determina pe multi sa zambeasca", mai spune el, potrivit adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.