Daca nu ai plecat inca in concediu si te gandesti sa iti petreci vacanta intr-o statiune de la malul marii, gasesti mai jos cateva plaje care cu siguranta te vor incanta.

Zlatni Rat, Croatia

Turistii se pot bucura de aceasta plaja in Insula Brac din Croatia.

“Am petrecut multe zile relaxante pe aceasta plaja. Aici, apa este superba si limpede. Poti gasi locuri din care sa iti cumperi mancare si te poti bucura de umbra copacilor. De asemenea, gasesti sa inchiriezi sezlonguri si umbrele”, afirma un turist, potrivit Wall-Street.ro.

Plaja Islas Cies, Spania

Aceasta plaja este in Insulele Cies din Spania.

“Insula este un loc minunat in care poti sa evadezi din viata ocupata de zi cu zi, fiind un loc linistitor. Cred ca nu exista nimic mai relaxant decat sa te stai pe nisipul alb. Apa marii este limpede, iar mancarea din fructe de mare este delicioasa. Este un loc ce trebuie vizitat”, spune un turist.

Plaja Blue Lagoon, Turcia

“Este un loc fantastic pentru cupluri, familii si grupuri de toate varstele. In zona sunt multe parcuri, restaurante, cluburi de noapte si magazine”, povesteste un turist.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.