Mai multe persoane au fost ranite in timpul unui atac armat de duminica, dintr-un templu sikh, din Oak Creek (Wisconsin, nordul Statelor Unite), potrivit unor surse din cadrul fortelor de politie.

Politia a sustinut ca atacul a avut loc in timpul diminetii, "mai multe persoane" fiind ranite, fara a preciza numarul persoanelor ranite sau ucise.

Potrivit CNN, o persoana a murit, doua au fost ranite, si mai multe se gaseau inca in interiorul cladirii, intre care si unul dintre atacatori. Alte surse media au semnalat faptul ca cel putin patru persoane au fost ranite.

Milwake Journal Sentinel a mentionat ca forte speciale de interventie a politiei au patruns in acest templu, in jurul orei 17.00 GMT (20.00, ora Romaniei), evacuand mai multe persoane care nu erau ranite, scrie MEDIAFAX.

Un membru al comunitatii sikh, citat de o publicatie, a declarat ca un barbat alb, cu o varsta de aproximativ 30 de ani, este autorul atacului. Potrivit acestei publicatii, aproximativ 20 de persoane erau inca in interiorul templului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.