Cel putin zece militanti islamisti au fost ucisi de mai multe rachete lansate de un avion fara pilot american.

"Rachetele americane au fost lansate asupra unui refugiu al militantilor din regiunea Shawal, din districtul Waziristanul de Nord, aflat la granita cu Afganistan", a declarat un reprezentant al serviciilor de securitate. "Trupurile au fost carbonizate", a adaugat acesta, mentionand ca procesul de identificare a corpurilor este in desfasurare.

Cladirea vizata era situata in satul Dray Nashtar, la aproximativ 65 de kilometri vest de Miranshah, principalul oras din Waziristanul de Nord cunoscut ca fiind sub controlul talibanilor, scrie MEDIAFAX.

Potrivit locuitorilor, militantii au impanzit zona din jurul cladirii pentru a evacua trupurile victimelor si ranitii.

"A fost semnalata declansarea unui incendiu in aceasta cladire, dupa ce patru rachete au lovit-o", a declarat un membru al unui trib local.

Potrivit Washington, aceasta regiune din nord-vestul Pakistanului este una foarte importanta pentru organizarea atentatelor de catre talibani si Al-Qaida impotriva Occidentului, precum si in Afganistan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.