Acest schimb de focuri se adauga listei de incidente frontaliere survenite in ultimele saptamani in aceeasi zona.

"A avut loc un schimb de focuri de o parte si de alta a frontierei intre Dababiyeh (un sat din nordul Libanului) si Halat (in Siria)", a declarat acest responsabil aflat sub anonimat, fara a preciza daca schimburile de focuri s-au soldat cu victime si fara a specifica originea acestora.

"Zgomotul unei explozii de obuz s-a auzit la Dababiyeh", care se afla la nord de orasul de coasta libanez Tripoli, a adaugat acesta.

"Mai multe case au fost atinse (de schimbul de focuri), inclusiv a mea", a declarat pentru AFP primarul din Dababiyeh, George Abdallah.

Acest incident s-a produs la doar o saptamana dupa ce fortele regimului sirian au lansat obuze spre teritoriul libanez si la noua zile dupa ce schimbul de focuri de la frontiera dintre Liban si Siria s-a soldat cu moartea a doua fetite si ranirea mai multor persoane in nordul Libanului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.