Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani cu privire la introducerea unor restrictii temporare de circulatie pe drumurile publice din Ucraina.

Conform informatiilor primite de la Agentia de Stat a Drumurilor Auto a Ucrainei, in vederea protejarii suprafetei drumurilor in perioadele cu temperaturi ale aerului mai ridicate de +28 grade Celsius, vor fi introduse restrictii temporare de circulatie pe perioada de zi, pe drumurile de utilizare generala ale Ucrainei. Restrictiile vizeaza mijloacele de transport cu o greutate totala de peste 24 de tone si o sarcina asupra osiilor mai mare de 7 tone.

Perioadele de restrictie a circulatiei vor fi fixate in functie de indicele temperaturii aerului.

In aceasta perioada, serviciile de drumuri din Republica Autonoma Crimeea si orasul Sevastopol vor instala indicatoare de circulatie de interzicere si de informare cu privire la conditiile circulatiei mijloacelor de transport de mare tonaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.