Secret Service va demara o ancheta care vizeaza un politist din Washington, care a amenintat-o cu moartea pe Prima Doamna.

"Cunoastem acest incident si vom lua masurile de ancheta necesare ", a declarat purtatorul de cuvant al Secret Service, Edwin Donovan, intrebat despre acest caz dupa informatiile facute publice de publicatia Washington Post.

Potrivit cotidianului, politistul, membru al unei unitati de politisti pe motocicleta din Washington, la care se apeleaza pentru escortarea coloanelor oficiale, a declarat miercuri ca ar folosi o arma impotriva sotiei lui Barack Obama. Unul dintre colegii sai a raportat aceasta conversatie superiorilor, politistul fiind detasat in alta parte, scrie MEDIAFAX.

"Am primit o acuzatie privind declaratii nepotrivite. Anchetam natura acestor declaratii ", a declarat pentru Washington Post purtatorul de cuvant al politiei din Washington. Gwendolyn Crump, fara a da alte detalii.

Biroul Primei Doamne nu a facut nici un comentariu cu privire la acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.