La 65 de ani dupa incidentul de la Roswell care a alimentat teoria privind prabusirea unei nave extraterestre, un agent CIA vorbeste pentru prima data despre ce s-a intamplat atunci.

Chase Brandon, care a fost agent CIA timp de 35 de ani a declarat ca obiectul prabusit la Roswell in 1947 nu a fost un balon meteorologic asa cum au sustinut oficialii ci “un obiect care nu provenea de pe aceasta planeta”.

Brandon sustine ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie in sediul CIA nspecificand insa exact ce contine cutia.

FBI a publicat recent cateva documente care descriu incidentul. Un agent vorbeste despre “trei as-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico” care aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri.

In fiecare "nava" au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm. "Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel, potrivit stirileprotv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.