Publicatia "New Statesman" a fost desemnata in 2009 drept "Revista anului" de catre Societatea Britanica a Editorilor.

O publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel este cel mai periculos lider din Europa, comparand-o cu Adolf Hitler.

Saptamanalul “New Statesman” o prezinta pe Merkel pe coperta revistei drept Terminator sub tittlul “Cel mai periculos lider al Europei”.

In articolul publicat saptamana trecuta, Mehdi Hasan, senior editor al revistei, susține ca Angela Merkel este ”cel mai periculos lider de la Hitler incoace”, scriind ca ”auto-flagelarea fiscala” a masurilor de austeritate pe care Merkel insista sa fie adoptate de catre partenerii Uniunii Europene „distrug proiectul european, saracind vecinii Germaniei si riscand aparitia unei noi crize globale”, relateaza evz.

Hasan o caracterizeaza pe Merkel ca fiind o mare amenintare la nivel global, mai periculoasa ca liderul iranian Mahmoud Ahmadinejad, premierul israelian Benjamin Netanyahu si presedintele nord-coreean Kim Jong-un.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.