Un vapor cu aproximativ 200 de imigranti la bord a naufragiat joi, in largul coastelor Insulei Christmas, au anuntat autoritatile australiene.

Ambarcatiunea a lansat un semnal de salvare joi dupa-amiaza, anuntand ca a naufragiat la aproximativ 120 de mile nord de Insula Christmas, care se afla la 2.600 de kilometri de Australia.

Pe de alta parte, cel putin 47 de persoane au murit pe Lacul Malawi, imigranti etiopieni suspectati ca vreau sa patrunda in mod clandestin pe teritoriu acestei tari din Africa de sud, ambarcatiunea in care se aflau rasturnandu-se, a anuntat politia din Malawi
, scrie MEDIAFAX.

"Pana in prezent, 47 de cadavre au fost gasite si au fost inhumate imediat in gropi comune, cu ajutorul unor sateni malawiti, deoarece cadavrele erau in descompunere", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei, Davie Chingwalu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.