Cel putin zece persoane au fost ucise si multe altele grav ranite, intr-o explozie produsa la o otelarie din sud-estul Indiei.

"Zece persoane au murit in explozia produsa miercuri seara si noua sunt intre viata si moarte la spital", a declarat Lav Agarwal, administratorul districtului Visakhapatnam.

Un purtator de cuvant al uzinei a precizat ca, potrivit primelor elemente, explozia, produsa in circumstante inca nedeterminate, a avut loc intr-o sala de control, scrie MEDIAFAX.

"Am gasit oameni arsi in proportie de 75%, care au fost spitalizati de urgenta. O teava de aprovizionare cu oxigen s-a spart", a adaugat purtatorul de cuvant, precizand ca a fost declansata o ancheta.

Luna trecuta, doi muncitori au fost ucisi in aceeasi uzina Rashtriya Ispat Nigam, care apartine statului indian, in urma unui accident legat de furnale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.