Premierul britanic David Cameron si-a uitat fiica cea mare, in varsta de opt ani, intr-un pub in care a luat masa impreuna cu familia.

Fetita in varsta de opt ani a plecat la toaleta in momentul in care familia Cameron se pregatea sa plece din pub-ul din Cadsden, in sudul Angliei, situat in apropierea casei de vacanta oficiale a premierului.

Indata ce au ajuns acasa, sotii Cameron, care au trei copii, au realizat ca Nancy nu era.

"Premierul si Samantha (sotia sa) au devenit ingrijorati cand au realizat ca Nancy nu era cu ei", a explicat un purtator de cuvant al Downing Street.

"Din fericire, cand au sunat la pub ea era in siguranta", a adaugat el, precizand ca incidentul s-a produs in urma cu aproximativ doua luni.

Premierul s-a intors acasa cu garzile de corp intr-o masina diferita de cea a sotiei sale, crezand ca Nancy era cu aceasta. La randul sau, Samantha Cameron a crezut ca fetita era cu tatal sau. Dar odata ajunsi acasa, cei doi au realizat ca Nancy nu era cu ei, scrie MEDIAFAX.

Premierul s-a intors in pub, unde a gasit-o pe fetita in timp ce ajuta personalul. Nancy a stat fara parintii sai aproximativ un sfert de ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.