Peste 250.000 de sirieni au manifestat vineri impotriva regimului si au condamnat masacrul de la Hula, in mai multe orase ale Siriei.

Fortele guvernamentale au deschis focul pentru a dispersa protestatarii, conform unui ONG sirian. Violentele s-au soldat cu cel putin 45 de morti pe tot teritoriul sirian, dintre care 33 de civili si 12 militarii, conform unui ultim bilant al Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Desi a fost dislocat un numar mare de forte de securitate, peste 250.000 de sirieni au manifestat impotriva regimului si pentru a condamna masacrul din Hula, de pe 25 mai, atunci cand au murit 108 persoane, dintre care 49 de copii, relateaza MEDIAFAX.

Fortele de ordine au deschis focul pentru a dispersa protestatarii, ucigand chiar doi dintre acestia in Alep.

"Armata a deschis focul pentru a dispersa multimea in Damasc, Deraa si Alep", acolo unde doi manifestanti au fost ucisi, conform declaratiilor ONG-ului cu sediul in Marea Britanie.

Citeste si
Dezastru umanitar in Siria: Peste 13 mii de morti de la pornirea revoltei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.