Vineri dimineata s-a organizat in Los Angeles o partida de baschet cum nu s-a mai vazut. Barack Obama, George Clooney si Tobey Maguire, pe un teren impreuna.

Presedintele Barack Obama a jucat vineri dimineata un meci de baschet impreuna cu George Clooney, inainte sa plece din Los Angeles, dupa ce cu o seara inainte a participat la un dineu pentru sustinerea campaniei sale, la domiciliul actorului, a anuntat un oficial de la Casa Alba, relateaza AFP.

Potrivit acestui oficial, care a solicitat protectia anonimatului, Obama s-a dus vineri in zori pe un teren de baschet din apropierea hotelului unde a fost cazat, la Beverly Hills (la vest de Los Angeles).

Aici, Presedintele SUA a jucat un meci cu George Clooney si Tobey Maguire, faimos pentru interpretarea Omului Paianjen in filmele lui Sam Raimi. Clooney, la randul sau, a jucat in rolul unui alt supererou, Batman, la sfarsitul anilor '90.

George Clooney prin dineul organizat in cinstea lui Obama a strans 15 milioane de dolari pentru campania actualului presedinte al SUA, relateaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.