Romi din satul Fantanele care s-au mutat la Berlin o lauda pe Angela Merkel pentru ca ii gazduieste in unul dintre cele mai sarace cartiere ale Germaniei.

Peste 700 de romi din satul Fantanele, situat la aproximativ 35 km de Bucuresti, s-au mutat intr-un complex de locuinte pe Harzer Strasse din Berlin.

Cei ramasi acasa o lauda pe Angela Merkel pentru ca i-a primit acolo, spre deosebire de Nicolas Sarkozy care ii expulzeaza.

Sondaj: Merkel, cel mai apreciat lider de europeni

Cartierul de 7.500 de metri patrati este zona cu cea mai mare pondere de rezidenti straini. Romanii ramasi acasa de roaga in Biserica Penticostala pentru familiile lor din Germania si pentru Angela Merkel “Angela, esti mama Europei, te iubim”.

Locuitorii din Fantanele spera sa duca o viata mai bine in locul pe care ei il numesc “paradis”, cartierul acela fiind cel mai sarac din Germania, scrie realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.