O tanara romanca de etnie roma din Marea Britanie a fost invitata la un dineu cu regina Elizabeth, dupa ce in urma cu doar sase luni vindea ziare.

Ramona Constantin, in varsta de 27 de ani, se ocupa pana in urma cu sase luni de vanzarea revistei The Big Issue in Manchester.

Acum ea s-a numarat printre invitatii la un dineu organizat in Manchester la care au participat regina Elizabeth si printul Philip.

Tanara a fost selectata in acest grup in semn de apreciere pentru realizarile din Marea Britanie de cand a venit din Romania, in urma cu doi ani.

Ramona Constantin, care este de etnie roma, nu avea studii si nu stia limba engleza in momentul in care s-a mutat in Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vandut exemplare ale revistei The Big Issue, dar a invatat limba engleza si a inceput sa se ocupe de un proiect pentru pregatirea tinerilor romi, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.