Asma al-Assad s-a facut remarcata prin indiferenta de care da dovada cand vine vorba de conflictele sangeroase care au loc in Siria.

Ministri de Externe ai Uniunii Europene vor adopta o noua serie de sanctiuni care o vor viza pe sotia presedintelui sirian Bashar al-Assad.

Asma al-Assad va avea conturile inghetate iar deplasarea in spatiul UE ii va fi interzis. In varsta de 36 de ani, prima doamna a Siriei este considerata un personaj-cheie in cadrul regimului de la Damasc.

Asma este criticata pentru tacerea sa fata de represiune, ajungand sa fie numita „Maria Antoaneta”, presa adaugand ca doamna al-Assad pare sa fie mult mai interesata sa cumpere pantofi marca Christian Louboutin si ultimele filme din seria Harry Potter, in loc sa aiba o discutie cu protestatarii regimului al-Assad pentru rezolvarea conflictelor, scrie evz.

Exista o lista de 12 persoane care se afla "in vizorul" UE. Pe langa Asma al-Assad, urmeaza sa primeasca sanctiuni mama, sora si cumnatul lui Bashar al-Assad si inca alte opt persoane care au legatura cu regimul sirian, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.