Politia a anuntat moartea suspectului crimelor din Franta, Mohamed Mehra.

[UPDATE]

Suspectul in cazul crimelor din sud-vestul Frantei a murit, dupa ce a opus rezistenta politistilor care au patruns in apartamentul sau din Toulouse, a anuntat o sursa din politie.

Trei politisti au fost raniti in cadrul operatiunii, dintre care unul "destul de grav", conform unei surse din politie.

Mohamed Merah "a sarit pe fereastra cu o arma in mana si continuand sa traga. El a fost gasit mort la sol", a afirmat Gueant.

Mohamed Mehra, care a intrat miercuri seara intr-o "logica de ruptura" a declarat ca "vrea sa moara cu arma in mana", a declarat ministrul pentru postul de radio RTL.

"Avem o prioritate, ca el sa se poata preda, pentru a fi livrat justitiei, si sa il capturam in viata: speram ca este inca in viata", a declarat Guéant, considerand "destul de ciudat ca acesta nu a reactionat niciodata", in special dupa exploziile declansate de politie in cursul noptii, scrie MEDIAFAX.

In plus, a adaugat ministrul, "am auzit doua focuri de arma, nu se stie caror fapte le corespund acestea".

Mohamed Merah, presupusul autor a sapte crime care au ingrozit Franta, este incercuit de politie in apartamentul sau din Toulouse de aproximativ 30 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.