Afla care sunt cele mai fierbinti subiecte ale diminetii.

Un cutremur puternic s-a produs marti seara in Mexic. Magnitudinea de moment a acestuia a fost de 7,4 grade Richter.

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a dat asigurari ca Autostrada Soarelui va fi gata in aceasta vara. Nu putem decat spera ca acest lucru se va intampla.

Incredibil! Un tribunal din Guatemala a condamnat la un total de 7.710 ani de inchisoare patru fosti paramilitari si un fost militar pentru uciderea a 256 de indieni in 1982, in timpul razboi civil.

Conducerea Ford Romania a anuntat ca va angaja 500 de muncitori, in principal operatori de baza pentru liniile de productie.

Noul iPad, care va intra pe piata din Romania in cursul acestei saptamani, sufera de probleme legate de incalzirea acestuia, sute de utilizatori reclamand acest fapt pe site-ul de suport al Apple.

Iar la final o veste buna, sau nu, in functie de parerea voastra: Un deputat PDL vrea sa ofere fiecarui angajat o zi libera de ziua lui de nastere. De ce? Aparent angajatul nu e productiv si se gandeste numai la petrecere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.