Berlusconi a declarat venituri de 48,18 milioane de euro in 2011, cu aproximativ opt milioane de euro mai mult decat in anul anterior.

Intre modificarile din patrimoniul sau, el a declarat achizitionarea unei vile in Lampedusa, o mica insula italiana care s-a confruntat cu un val de imigranti clandestini vara trecuta.

In ceea ce priveste patrimoniul sau global, Silvio Berlusconi este de-acum, potrivit revistei Forbes, cel de al saselea cel mmai bogat cetatean italian, detinand impreuna cu familia sa un patrimoniu in valoare de 5,9 miliarde de dolari si clasandu-se pe locul 169 in topul mondial.

Succesorul sau, fostul comisar european Mario Monti, a declarat, in schimb, venituri in valoare de 1.513.000 euro, in timp ce patrimnoniul sau cuprinde diverse bunuri imobile si doua masini Lancia, una din 1995, iar cealalta din 1998, scrie MEDIAFAX.

Intre sefii de partide, cel mai "bogat" este Gianfranco Fini, liderul FLI (dreapta) si presedintele Camerei Deputatilor, care a declarat venituri in valoare de 201.115 euro in 2011, urmat de Antonio Di Pietro, un fost magistrat si lider al formatiunii Italia Valorilor (IdV, de stanga, aflat in opozitie), cu 182.207 euro.

Angelino Alfano, secretarul general al Poporului Libertatii (PdL), partidul lui Berlusconi, a declarat venituri in valoare de 169.317 euro, iar Pier Luigi Bersani, liderul Partidului Democrat (PD), principala formatiune de stanga, a declarat venituri de 136.885 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.