Presedintele sirian Bashar al-Assad, a primit e-mail-uri de dragoste de la trei femei, dezvaluite de rebeli.

"Nu pot sa traiesc fara tine", una dintre femei, despre care se spune ca este designer de bijuterii. Un alt e-mail, trimis in decembrie si dezvaluit sambata, contine fotografii ale unei femei neidentificate, imbracata doar in lenjerie alba si care se sprijina de un zid.

Presa britanica prezinta e-mail-urile secrete ale cuplului al-Assad

Dezvaluirile s-ar putea dovedi daunatoare reputatiei lui al-Assad in lumea araba, mai ales in conservatorul Iran. Sotia acestuia a fost vazuta rar in public in ultimul an, de cand regimul reprima cu brutalitate o revolta populara.

Una dintre cele trei admiratoare este prezentata ca fiind Sheherazad Jaafari, in varsta de peste 20 de ani, consilier pentru relatii publice si fiica ambasadorului Siriei la ONU. "Il iubesc foarte, foarte, foarte mult si imi este dor de el", ii cere ea unei alte consiliere a lui al-Assad sa ii transmita acestuia, intr-unul dintre aceste e-mail-uri. Intr-un e-mail din 27 noiembrie, ea vorbeste cu entuziasm despre cat de "adorabil" crede ea ca este al-Assad, scrie MEDIAFAX.

Numele celei de a treia femei este Rasha Mouakeh. Presa de stat a respins e-mail-urile ca false, precizand ca nu exista nicio dovada a unei relatii sexuale, iar niciuna dintre femei nu a fost disponibila pentru comentarii.

Unul dintre mesaje contine expresia "te iubesc" in limba araba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.