Vladimir Putin a decretat patru zile libere, inclusiv 7 mai, ziua investiturii sale la Kremlin, oficial pentru ca rusii sa se ocupe de "gradinarit".

Presedintele ales nu a facut nicio referire la depunerea juramantului care va marca revenirea sa la Kremlin dupa patru ani la conducerea Guvernului.

Putin a declarat ca din 6 pana in 9 mai, rusii nu vor mai merge la serviciu, "populatia exprimandu-se in favoarea unor zile libere suplimentare pentru a merge la tara, la gradinarit".

Ziua de 9 mai, data la care rusii celebreaza sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, este libera in fiecare an. In plus, se va lucra in sambetele de 5 si 12 mai in schimbul liberelor de pe 7 si 8 mai, scrie MEDIAFAX.

Vladimir Putin a fost ales la presedintie cu aproape 64% din voturi la 4 martie, in conditii controversate si in pofida unei importante miscari de contestare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.