Cateva mii de partizani ai opozitiei ruse s-au adunat sambata in centrul Moscovei, pentru a denunta fraudele din cursul alegerilor prezidentiale de la 4 martie.

Politia a indicat intr-un comunicat ca estimeaza numarul manifestantilor prezenti la 3.000. Conform agentiei Interfax, liderul Frontului de Stanga, o miscare de opozitie, a apreciat insa ca erau prezenti 10.000 de protestatari.

Manifestantii purtau pancarte care il denuntau pe liderul rus si drapele ale diferitelor miscari politice ce compun coalitia de opozitie, care a organizat dupa alegerile legislative controversate din decembrie o miscare de contestare fara precedent in ultimii 12 ani, scrie MEDIAFAX.

"Aceasta putere nu este legitima si se teme", a declarat la inceputul manifestatiei Vladimir Rijkov, unul dintre liderii miscarii.

"Cerintele noastre nu au fost indeplinite", a adaugat el, dupa care a cerut alegeri legislative si prezidentiale anticipate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.