Hoteluri cu cele mai satisfacatoare servicii, de peste tot din lume. Afla care este cea mai buna alegere pe care o poti face.

Serviciul gratuit de rezervari hoteliere online de peste 210.000 de hoteluri din lume, hotel.info, a realizat o clasificare a oraselor in functie de cele mai apreciate (sau mai putin apreciate) servicii ale personalului hotelier.

Codasele lumii, care nu au reusit sa intre nici macar in topul primelor 20, sunt Roma, Paris, Marea Britanie si Lituania, ele obtinand un punctaj destul de slab: 6,92, 6,73, 6,58 si 7,19 de puncte. Progrese interesante s-au observat in Peking (China) - care a urcat pana la 7,20.

Printre pozitiile fruntase se afla Berlinul, ale carui servicii hoteliere au fost imbunatatite situandu-se pe locul 6 in clasament.

Primele cinci locuri se prezinta astfel:

5. Tallin – de la 7,50 a urcat la 7,55 de puncte;
4. Bratislava – 7,56 de puncte;
3. Helsinki - a inregistrat o scadere usoara obtinand 7,65 de puncte;
2. Tokio – 7,67 de puncte;
1. Varsovia – a obtinut cel mai bun calificativ in urma evaluarii generale, pozitionandu-se pe primul loc in topul preferintelor turistilor.

Romania nu sta nici rau, nici bine la acest capitol. Se afla pe locul 18, cu 7,27 de puncte.

Citeste si Top 10 cele mai romantice hoteluri din lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.