Guvernatorul Istanbulului, Huseyin Avni Mutlu, a precizat ca bomba continea explozibil plastic.

Zece persoane, intre care si politisti, au fost ranite intr-o explozie produsa joi dimineata in apropierea unei masini de politie la Istanbul, in centrul orasului, a anuntat agentia Anatolia.

"A fost vorba despre o bomba controlata de la distanta, care a explodat la trecerea unui vehicul de serviciu ce transporta 21 de agenti", a declarat comandantul politiei din Istanbul, Huseyin Capkin, citat de Anatolia.

Capkin a mentionat ca zece persoane au fost ranite, inclusiv politisti, adaugand ca nici unul nu era in stare critica. Un prim bilant mentiona trei raniti.

Explozia a avut loc in cartierul Sutluce, in apropierea unui imobil unde isi are sediul regional Partidul Justitie si Dezvoltare (AKP), aflat la guvernare in Turcia, a anuntat la randul sau postul privat de televiziune NTV. Citand surse din politie, NTV a precizat ca bomba era amplasata pe o motocicleta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.