Atentatul a vizat cinci zone diferite din capitala soldandu-se cu peste 30 de persoane decedate si alte cateva zeci de raniti.

Cel putin 32 de persoane au fost ucise si alte cateva zeci ranite intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in alte orase din Irak, au anuntat oficiali din domeniul securitatii.

Atentatele au fost comise cu ajutorul unor bombe amplasate la marginea drumului sau cu masini-capcana, dar au avut loc si atacuri ale unor persoane inarmate, scrie MEDIAFAX.

Acestea au vizat cel putin cinci zone diferite din capitala, unde s-au inregistrat cel putin 22 de morti, si mai multe orase din provinciile Salaheddin (nord) si Diyala (centru),
potrivit unei surse din Ministerul de Interne si unor oficiali locali din domeniul securitatii.

Anterior, o sursa din Ministerul de Interne a declarat ca doua masini-capcana au explodat in cartierul Karrada, din centrul capitalei, iar barbati inarmati au atacat doua puncte de control din alte zone ale Bagdadului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.