Pilotul avionului de mici dimensiuni care a fost interceptat pentru incalcarea spatiului aerian in timpul unei deplasari a presedintelui Barack Obama la Los Angeles.

Agentii Secret Service si ai altor autoritati federale l-au predat pe pilotul avionului Cessna 182 Departamentului de Politie din Long Beach, care va efectua o ancheta referitoare la droguri, precizand ca incalcarea spatiului aerian nu a prezentat niciun pericol pentru presedinte.

Politistii din Long Beach au afirmat ca au intervenit in acest incident dupa ce "o cantitate mare de marijuana" a fost descoperita la bordul avionului. "Dupa ce l-au investigat, autoritatile federale l-au predat pe barbat Departamentului de Politie din Long Beach, care va efectua ancheta referitoare la droguri", se arata intr-un comunicat al politiei, potrivit MEDIAFAX.

Autoritatile nu au dezvaluit identitatea barbatului, iar oficiali federali au declarat joi seara ca inca nu au fost formulate acuzatii penale impotriva acestuia.

Potrivit unei surse citate de CBS, politia a descoperit aproximativ 18 kilograme de marijuana la bordul avionului de mici dimensiuni, dupa aterizarea acestuia, sub escorta, pe aeroportul din Long Beach.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.