Mitt Romney ar obtine 45% din voturi daca alegerile pentru presedintia SUA s-ar tine acum, fata de doar 39% din voturi care ar merge catre Obama.

Un sondaj electoral realizat de Ramussen Reports arata ca republicanul Mitt Romney l-ar invinge pe presedintele american Barack Obama la alegerile prezidentiale din 2012, obtinand 45 la suta din intentiile de vot fata de 39 la suta pentru actualul sef al statului, relateaza MEDIAFAX.

Ultimul sondaj de opinie realizat prin telefon arata ca 45 la suta dintre alegatori ar vota cu fostul guvernator de Massachusetts, in timp ce 39 la suta l-ar prefera pe actualul presedinte. Alti 10 la suta ar vota pentru un alt candidat inscris in cursa, iar 6 la suta sunt indecisi.

Romney este singurul candidat republican care l-ar putea invinge pe Obama, potrivit sondajelor de opinie. Totodata, cele 39 de procente reprezinta un nou record negativ pentru presedintele american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.