Fostul presedinte american, Bill Clinton, a gasit solutia prezidentialelor americane din 2008. S-a gasit un prezidentiabil redutabil, zice el.

Cine zicea ca viitoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite vor mai da batai de cap republicanilor si democratilor? Fostul presedinte american, democratul Bill Clinton, le-a gasit solutia. Cel mai bun presedinte este nimeni alta decat sotia sa, Hillary. Potrivit fostului sef al Executivului american, sotia sa, actualmente senator de New York, ar face treaba mai buna ca presedinte chiar decat a facut el.

EXPERIMENTATA

Clinton spune ca experienta capatata de Hillary, cat a fost Prima Doamna, dar si ca om politic, ii da o alta cota daca ar candida. "Intr-un fel, a luat ce-i mai bun din ambele lumi", crede Bill Clinton. Afirmatiile sale au fost facute la Ierusalim, in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune israelian, cu ocazia participarii lui Clinton la ceremoniile de comemorare a asasinarii fostului premier israelian, Yitzhak Rabin, acum 10 ani.

INTELEPCIUNE

"Suntem mai in varsta si mai maturi", zice fostul presedinte american, cu referire la intelepciunea capatata in timp de sotia sa, care, in opinia lui, ar face ca, in eventualitatea ca ea sa ajunga presedinte, sa nu o faca vulnerabila la greseli.

Exista o singura problema: Hillary Clinton nu a facut nici o declaratie referitoare la intentia sa de a candida la Presedintia SUA in 2008, dar a anuntat ca va candida pentru realegerea sa in Senat, anul viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.