Guvernul britanic va adopta pana la sfarsitul acestui an o decizie privind restrictiile pe piata muncii pentru cetatenii romani, pe baza unui raport care va fi publicat in luna noiembrie de catre experti independenti, a declarat ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.

El a precizat ca acesti experti, care formeaza un comitet de consiliere pe probleme de imigratie, au luat deja legatura cu ambasada Romaniei si cu cea a Bulgariei, pentru a obtine informatii din partea ambelor state pe baza carora sa evalueze impactul potential al ridicarii restrictiilor pe piata muncii, si urmeaza sa inainteze Guvernului britanic un punct de vedere chiar in aceasta luna, potrivit Wall-Street.ro.

"Noi luam o decizie pe baza analizei unor experti independenti. Exista un comitet in Marea Britanie, Comitetul de consiliere pe probleme de imigratie, format din specialisti in piata muncii, iar Guvernul britanic le cere acestora un punct de vedere in primul rand cu privire la impactul potential al ridicarii restrictiilor. Ma astept ca raportul comitetului sa fie publicat chiar in aceasta luna, pentru ca Guvernul britanic sa ia o decizie pana la finalul acestui an", a spus Harris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.