Mutassim, fiul fostului lider libian Muammar Gaddafi, apare intr-o noua inregistrare video, difuzata recent, ranit dar pastrandu-si calmul si tratandu-i cu dispret si sfidare pe rebelii care il iau in deradere, cu cateva ore inainte de a fi ucis.

"S-a terminat pentru tine. Cum a cazut puternicul", afirma un barbat in araba. "Lumea se va uita la tine ranit ...", adauga el.

Mutassim ii raspunde acestuia, afirmand: "Ranile mele sunt semne de onoare", potrivit ABC News.

Dupa ce rebelii ii cer lui Mutassim sa vorbeasca la camera, acesta se uita la unul dintre ei si ii spune: "Cat de mic esti?", apoi il intreaba care ii este numele. "Esti asa de marunt", afirma Mutassim dupa ce barbatul ii raspunde, relateaza MEDIAFAX.

"Stai sa vezi, caine, stai sa vezi", adauga barbatul.

Noua inregisrare a fost realizata cu aproximatie in acelasi timp cu o serie de inregistrari care au aparut vineri si in care Mutassim, imbracat in aceleasi haine, fumeaza calm o tigara si bea apa. O inregistrare video separata il prezinta pe acesta mort, cu o rana distinctiva la baza gatului, care nu era vizibila in inregistrarile anterioare.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.